Barbielife

82 Posts

Barbielife Photos on Instagram

16 minutes ago

I just love the 90s Barbie face mold. Just so glamorous and cute at the same time. I am dying over the blue eyeliner as well. The 90s are strong with this one. Also the disney outift is simply adorable. Completely covered in mickey mouse😍😍😍 Can you think of something more adorable than this?🤩🤩🤩 I swear I would wear a jacket if it had that pattern😁😊😁 so disney-tastic!!!😃😃😃 #barbiegram #barbiedoll #barbiecollector #barbiegrammers #barbiephotoshoot #barbiegirl #barbie #barbiestyle #barbiecollection #barbiecollectorfan #barbiedisney #barbielife #barbiepower #barbiechannel #mickey_mouse #disneymickey #disney #90s #90sbarbie #disneybarbie #mickeymemories #mickeymouse #disneymemorabilia #cutest

8 0
53 minutes ago

27 1
1 hour ago

It’s a beautiful day to be out in the yard. Going to plant some flowers get my garden growing. #barbiegirl #barbie #barbielover #barbielife #barbielifeinthedreamhouse #doll #dollcollector #dollphotography #itsabeautifulday #outside #puremichigan #lucythebarbie

11 1
1 hour ago

#barbie #barbiedoll #barbielook #barbieandfriends #doll #mattel #matteldoll #instabarbie #instadoll #madetomove #madetomovebarbie #dollroom #thegirl #barbiegram #barbiephoto #barbielife #barbiefashion #barbiecollector #handmade #handmadedress #handmadedressbarbie #барби #куклабарби #куколка #девочкитакиедевочки #кукольныйдомик #барбилук

5 0
1 hour ago

SEAWAL 3 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral @scrubdistrict.beautee . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkkecantikan #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

2 0
1 hour ago

Masyaallah korang TENGOK SENDIRI TEROKNYA MUKA YAANAAAAAA DULUU 😭😭😭😭 Kita keraiii tengok berlekuk2 jerawat cam gunung kinabalu jerawat bersepah kat muka YAAANNNAAAAA dulu siap dengan parut hitam comboo 😭😭😭 . TENGOK SKARANG MASYAALLAH ZISSSSS LAWA TEROK YAAANAAA LEPAS PAKAI SCRUB DISTRICT LAWA TEROK PAKAI BB CREAM SAJAA TAYAH PAKAI FOWNDASIYOON PUN Meletop Flawless lepas pakai @scrubdistrict.beautee ! SO KORANG YANG ADA JERAWAT BATU PENUH SATU MUKA JANGAN NANGIS KAT BUCU KATIL PEGI MASUK WHATSAPP SKARANG PEGI WHATSAPP NUMBER KAT ATAS TU ORDER SKARANG ATAU PEGI COMMENT SKARANG “SAYAAA NAK BARBIEEEE ! NAK FLAWLESS JUGAKK” !!!!!!!!!!!!!!!THE MAGICAL FORMULA that has make all girls go crazy bout @scrubdistrict.beautee 🔥 Yaaas girls kalau korang tak pernah langsung try memang korang gigit jari jela tengok kitorg sama flawless dengan Barbie ! Ape jenis jerawat semua confirm hilang dalam masa 3 hari ! SEAWAL 3 HARI DAH NAMPAK KESAN ! . Merawat celah kangkang hitam, jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral @scrubdistrict.beautee . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless #produkkecantikan

2 1
1 hour ago

#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 . To order whatsapp 017-5451126 atau klik je link dekat bio ok! 🎈 . . . #scrubdistrict #teamdatinsumelodi #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

2 0
2 hours ago

@scrubdistrict.. The one & only FORMULA MAGIC confirm dapat muka FLAWLESS macam KOREAN GIRLS ! GLASS SKIN spotless ! Hanya dengan satu solution @scrubdistrict... Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral @scrubdistrict... . . . #Yattfienabeauty_melaka #ratuscrubdistrict_melaka #scrubbadan #scrubmuka #scrubparut #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #scrubdistrictfeedback #scrubjeragat #scrubviralno1 #scrubexzema #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #teammamiemma #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 0
2 hours ago

ROCK!! This doll isn't for sale, but the outfit is! Represent them old school Barbie roots with this look! Link to my boutique on my main page. Happy bidding! 😎🤩😊💋💞🖤🎵🎶🎸 #barbie #mattel #barbielover #barbiefashionista #ebay #buyitnow #barbiefashion #ooakdolls #barbielife #dollcollectors #barbiegirl #dollfashion #fashiondoll #barbiestyle #dollstagram #fashion #dollclothes #instadolls #dollphotography #tallbarbie #madetomovebarbie #barbieandtherockers #bidnow #rock

11 0
3 hours ago

SEAWAL 3 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral @scrubdistrict . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

25 6
3 hours ago

Have a nice day!🍃☀️☕️ Сбежать от городской суеты на природу в начале рабочей недели - бесценно!😜🤸🏼‍♂️ #barbie #barbiedoll #barbielife #barbiegram #barbiestyle #bestbarbiephoto #doll #dolllife #dollstagram #dollinstagram #dollphotogallery #mattel #spring #sun

23 0
3 hours ago

We are starting working on a mini Lily skirt version for Lisa but she is more excited about the idea to get Barbie also involved in the process 😂😂

23 1
3 hours ago

Ich hoffe Leo merkt mir nicht an das ich über diesen Idiot nachdenke. 🙈 zum Glück haben wir noch etwas Zeit für uns alleine💗 . . . . . #dog #barbiegirl #little #girl #german #play #blueeyes #football #barbiediorama #instadaily #friends #chilling #barbiephoto #chill #barbielife #barbie #dollgram #barbiefashion #street #style #dollphotogallery #barbiestyle #dollhouse #dollstagram #dollcollector #barbiecollector #dollsofinstagram #mattel #doll

18 3
3 hours ago

Our Love affair with @scrubdistrict is never ending 💙 Memang tak boleh nak cari lain sebab sayang sangat and tak boleh move on IT IS THE BEST SCRUB IN ASIA ! Dari dulu sampai sekarang tetap setia tetap sayang forever & ever my FAVOURITE FAVOURITE SCRUB MY ONE & ONLY @SCRUBDISTRICT WE LOVE YOUUU 😍 #BarbieLife

0 0
4 hours ago

SEAWAL 3 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral @scrubdistrict . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

27 8
4 hours ago

SCRUB DISTRICT FEEDBACK 💙 . . ☑️Semua jerawat dah hilang . ☑️Keyakinan diri semakin ok . ☑️No need skincare yg lain . . . Berminat nak order boleh dm @whatsapp kak shu #stokispenang . 📲📲011-37397513 . 📲📲011-37397513 . . . #ScrubDistrictFeedback #ScrubDistrict #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 0
4 hours ago

cantiknyaa sisturrrrrrr😘 . hari2 scrub inshaAllah dpt kulit yg cantik dan glowing..yess! scrubdistrict yaa daily scrub bole pakei hari2.. . now hq ada kluarkan paper bag limited edition..cara nak dptkannya senang jak.. . ‼️beli min 2jars scrubdistrict dpt free skali ngn paper bag‼️ . ws 0128917740 ready stock🌸cod Kuching/Kota Samarahan🌸 #scrubdistrict #scrubdistrictkuching #scrubflawless #BarbieLife

1 0
4 hours ago

Kalau konsisten jaga kulit macam Barbie confirm awak cantik ! Kalau muka berjerawat atau oily Scrub pagi scrub malam . Muka awak tu penuh jerawat sebab cara bersih tu tak betul tau! Percayalah cakap Barbie, kalau ala kadar soft soft je pakai facial wash muka tu, alamatnye tertinggallah segala gala bacteria, asap bas depan ofis masa lunch kene muka , makeup malam semalam yg tertinggal dalam pores awak yang tak habis basuh, dahla makeup kita chemical campur lagi dengan peluh kita petang tadi tunggu grab car, tambah lagi dengan minyak dari rambut kulit kepala yg ada kelemumur sikit, tambah sikit lagi dengan ayam goreng punye minyak tercalit kat muka sebab member buat lawak tergelak sampai tangan kanan makan nasi terkene muka . . . MAAAK AAAAAIHHH!! Tak takut ke zisssss??? dengar segala bende kotor tadi, tertinggal awak simpan bawak tidoooo malam tadi, sebab malas scrub, sebab cuci manja2 je dgn facial wash . MANA CUKUP DIK OI! mana kan cukup facial wash tu nak masuk ke dalam pores jauhhhhh ke dalam nak korek segala mak nenek tadi smlm punye tu betul? JADI NAK KULIT CANTIK FLAWLESS CAM BARBIE SATU JERAWAT PUN HARAM NAK ADA KAT MUKA DIA NYAMPAH LA BARBIE NII 🤣 Nak MUKA FLAWLESS GITU RAJINNNN YAAAA ANAK2 ! RAJINNNNNN SCRUB PAGI SCRUB MALAM ! kalau kulit TAK BERSIH jangan haraplah kulit tu nak FLAWLESS! kalau korang hari2 baca je caption2 kat @scrubdistrict ni tak pernah nak order, ni lah masa sesuai untuk insaf pergi order 1 jar sekurang kurangnya! . . Jangan nak simpan sangat ok minyak kari ayam , asap bas , minyak kepala kelemumur, makeup chemical seram ntah hape bende yg buat makeup kita cover semua bulu muka pun ilang! Start hari ni okay sikit lagi nak 2019 ni takkan muka nak sama je berjerawat zisssssss ? Sama sama kita ubah muka kita semoga jodoh kita sebijik cam @asadelfarhaan gituuuuuuu 🤣🤣 #BarbieLife Hai girls👱🏻‍♀️💕 jom flawless dgn 🦄SCRUB DISTRICT 🦄RM 65 ( SM ) RM 68 ( SS ) postage / COD 🚗 COD area available 🛵 BANGI | PUTRAJAYA | KAJANG | SERDANG | BALAKONG |MINES | IOI PUTRAJAYA | KAJANG POINT |

1 1
4 hours ago

Kalau konsisten jaga kulit macam Barbie confirm awak cantik ! Kalau muka berjerawat atau oily Scrub pagi scrub malam . Muka awak tu penuh jerawat sebab cara bersih tu tak betul tau! Percayalah cakap Barbie, kalau ala kadar soft soft je pakai facial wash muka tu, alamatnye tertinggallah segala gala bacteria, asap bas depan ofis masa lunch kene muka , makeup malam semalam yg tertinggal dalam pores awak yang tak habis basuh, dahla makeup kita chemical campur lagi dengan peluh kita petang tadi tunggu grab car, tambah lagi dengan minyak dari rambut kulit kepala yg ada kelemumur sikit, tambah sikit lagi dengan ayam goreng punye minyak tercalit kat muka sebab member buat lawak tergelak sampai tangan kanan makan nasi terkene muka . . . MAAAK AAAAAIHHH!! Tak takut ke zisssss??? dengar segala bende kotor tadi, tertinggal awak simpan bawak tidoooo malam tadi, sebab malas scrub, sebab cuci manja2 je dgn facial wash . MANA CUKUP DIK OI! mana kan cukup facial wash tu nak masuk ke dalam pores jauhhhhh ke dalam nak korek segala mak nenek tadi smlm punye tu betul? JADI NAK KULIT CANTIK FLAWLESS CAM BARBIE SATU JERAWAT PUN HARAM NAK ADA KAT MUKA DIA NYAMPAH LA BARBIE NII 🤣 Nak MUKA FLAWLESS GITU RAJINNNN YAAAA ANAK2 ! RAJINNNNNN SCRUB PAGI SCRUB MALAM ! kalau kulit TAK BERSIH jangan haraplah kulit tu nak FLAWLESS! kalau korang hari2 baca je caption2 kat @scrubdistrict ni tak pernah nak order, ni lah masa sesuai untuk insaf pergi order 1 jar sekurang kurangnya! . . Jangan nak simpan sangat ok minyak kari ayam , asap bas , minyak kepala kelemumur, makeup chemical seram ntah hape bende yg buat makeup kita cover semua bulu muka pun ilang! Start hari ni okay sikit lagi nak 2019 ni takkan muka nak sama je berjerawat zisssssss ? Sama sama kita ubah muka kita semoga jodoh kita sebijik cam @asadelfarhaan gituuuuuuu 🤣🤣 #BarbieLife Hai girls👱🏻‍♀️💕 jom flawless dgn 🦄SCRUB DISTRICT 🦄RM 65 ( SM ) RM 68 ( SS ) postage / COD 🚗 COD area available 🛵 BANGI | PUTRAJAYA | KAJANG | SERDANG | BALAKONG |MINES | IOI PUTRAJAYA | KAJANG POINT |

4 1
4 hours ago

Scrub District both lelaki dan perempuan boleh guna. Takde masalah. Wife kulit cantik , flawless tanpa sebiji jerawat tapi husband 🤢🤢 jerawat bermaharajalela 1 muka. No...no...no... Takmau la macamtu dik ooo. . . Apa kata beli 2 jar Scrub District, scrub kan skali muka suami kita tu. Barulah 👍👍. Biar kulit muka sama-sama flawless , bebas jerawat. Yang penting tak perlu ke spa mahal- mahal. Cukup hanya rm65/jar (tak termasuk postage). Boleh guna 1 family 👨‍👩‍👧‍👦👴👵. . Jom order dengan kak shu . Setiap pembelian ada free gift 🎁🎁 . Beli 2 jar dapat paperbag limited edition #lovestorys . 📲📲011-37397513 . 📲📲011-37397513 . . . #BarbieLife #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 0
5 hours ago

Wir haben Janine getroffen... 🙄 Marks kleine Schwester wollte unbedingt Twix streicheln natürlich könnte ich der süßen Maus den Wunsch nicht abschlagen. Oh Gott es ist mir so schwer gefallen dort mit Bens Frau zu stehen... Sie tut mir so leid... 😣😣 . . . . . #dog #barbiegirl #little #girl #german #play #blueeyes #football #barbiediorama #instadaily #friends #chilling #barbiephoto #chill #barbielife #barbie #dollgram #barbiefashion #street #style #dollphotogallery #barbiestyle #dollhouse #dollstagram #dollcollector #barbiecollector #dollsofinstagram #mattel #doll

18 4
6 hours ago

#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 Contact agents to order - list agents in scrubdistrictangels ❤️ SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . . . . . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 0
6 hours ago

Our Love affair with scrubdistrict is never ending 💙 Memang tak boleh nak cari lain sebab sayang sangat and tak boleh move on IT IS THE BEST SCRUB IN ASIA ! Dari dulu sampai sekarang tetap setia tetap sayang forever & ever my FAVOURITE FAVOURITE SCRUB MY ONE & ONLY #SCRUBDISTRICT WE LOVE YOUUU 😍 #BarbieLife

0 0
7 hours ago

Apa aktiviti anda petang ni? . Bersukan? Berjogging? Jalan-jalan di taman? . Jangan lupa pakai skin protection untuk elakkan sunburn, kulit kering, merekah, menggelupas dan berbelang tau . Nak senang ??? SUISMERA je. Setiap kebaikan dalam satu botol. . #like4like #followme #follow #beauty #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #bazarmalaysia #bazaarmalaysia #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #instamalaysia #bazaarpaknil #losyenbest #lotioncerahberseri #neelofa #sitinurhaliza #foodforskin #beautycommunity #localskincare #skinbeforemakeup #howyouglow #naturalskincare #skincareroutine #glowingskin #skincareselamat #sleepingbeauty #barbielife #rahsiakeayuanasli #makeupmurah

2 0
7 hours ago

Margo: - Sonya, please, make you bed. Sonya: - Oh, will do, mummy. Are you satisfied now? Margo: - Yes. Sonya: - So I'll go, bye! Margo: - Aren't you gonna have breakfast? Sonya: - I'll eat something in the coffee shop. Margo: - Good luck! . Марго: - Соня, убери, пожалуйста, свою постель. Соня: - Сейчас, мамочка! Ну что, теперь ты довольна? Марго: - Да. Соня: - Вот и отлично, я побежала. Марго: - Ты не будет завтракать? Соня: - Съем что-нибудь в кафе. Марго: - Удачи! . . #barbiefamily #dollfamily #barbiestyle #barbielife #1000hobby #instadoll #dollstagram #barbiegram #barbielover #dollphotogallery #bestbarbiephoto #barbiephotogallery #barbiecollector #dollcollector #dollstory #caroldollhouse

60 0
7 hours ago

Finn: - Well, tell me, when you've seen her last time. Margo: - Yesterday morning. She was having exam yesterday... She told me, that she will have breakfast in the coffee shop and left before me. She didn't write me about the exam... But she never did... She likes parties, but she always informs me when she's late... We agreed on that... I called her mobile, but it doesn't answer. And now it is off. She never puts phone away from her or discharged! She is always in her mobile... I... don't know much about her friends... She never took them home... . Финн: - Хорошо, расскажи мне, когда ты видела сестру последний раз. Марго: - Вчера утром. У нее был экзамен вчера... Она сказала, что позавтракает в кафе и ушла раньше меня. Она не написала мне о результатах экзамена... Но она никогда и не отчитывалась... Она любит вечеринки, но всегда звонит мне, если задерживается... Мы договорились об этом... Я звонила ей на мобильный, но он не отвечает. А теперь выключен. Она никогда не расстается с телефоном и не допускает разрядки - все время сидит в телефоне... Я... мало что знаю о ее друзьях... Она никогда не приводила из сюда и не знакомила меня с ними... . . #barbiefamily #dollfamily #barbiestyle #barbielife #1000hobby #instadoll #dollstagram #barbiegram #barbielover #dollphotogallery #bestbarbiephoto #barbiephotogallery #barbiecollector #dollcollector #dollstory #caroldollhouse

80 5
7 hours ago

Barbie LOVVEEEEE SANGAT @scrubdistrict PAPERBAG LIMITED EDITION NI OKAY TIFFANY COLOR LAGI CRYYY 😭😭😭😭😍😍😍😍 Cantik sangat please ! And of course kulit cantik flawlesss bagaikan puteri kayangan haruslah pakai @scrubdistrict 5 jar satu bulan okay WAJIB ! #BarbieLife . . LES'T CANTIK SEBELUM RAYA..🤗🤗 . . #Yattfienabeauty_melaka #scrubmuka #scrubjeragat #scrubmurahmalaysia #scrubpemutih #scrubmalaysiamurah #scrubviral #scrubdistrict #ScrubJerawat #scrubbadan #scrubdistrictpinkjar #Barbielife #fazulkafli #scrubmalaysia #scrubflawless

3 1
7 hours ago

1 sudu pagi & 1 sudu malam @skinny.dollz SEJAM 1 hour before breakfast & before dinner ! Senang je girls nak kurus , tak susah pun cuma kene rajin saja tau ! And make sure you girls minum air kosong banyak through out the day tu wajib ! And eat healthy okay girls ! Eat healthy is a lifestyle bukan buat 2 minggu dah kurus pastu start makan merepek balik 🤣 Cannot okay ! Consistency is Key ! Anything kita buat mesti nak Consistent kan ? Apatah lagi when it comes to our bodies lagi la Barbie sangat pentingkan kecantikan kecantikan ni . Jom sama2 kita kejar Barbie’s Bikini Body with @skinny.dollz and eating healthy Yaaaas #BarbieLife #SkinnyDollz #JusKurusBarbie

9 1
7 hours ago

Rick: - Hey, why don't you stay here? Margo: - I'd better go home - Sonya didn't answer me about her exam... Rick: - I'll give you a lift. ... Margo: - She's not here. No signs that was at home since morning. Rick: - Did you call her? Margo: - About ten times now... She doesn't answer. Rick: - Could she be on a party? Margo: - Of course... But we agreed that she informs me when she's late. Rick: - Probably forgot. I'll stay with you. Margo: - Oh, no! You go home, you have plans for tomorrow. I'm sure she will show up soon! Rick: - Are you sure? Margo: - Yes, I'll go to sleep too. Rick: - Write me when she appear. And let's talk in the morning. . Рик: - Почему бы тебе не остаться? Марго: - Лучше я пойду домой - Соня так и не ответила мне о результатах экзамена... Рик: - Я провожу тебя. ... Марго: - Ее здесь нет, и похоже, что она не приходила домой с утра. Рик: - Ты звонила ей? Марго: - Раз десять... Она не отвечает. Рик: - Может, она на вечеринке? Марго: - Наверняка. Но мы договаривались, что она будет сообщать, когда задерживается. Рик: - Должно быть, забыла. Я останусь с тобой. Марго: - Ох, нет! Иди домой, у тебя дела завтра. Я вверена, что она скоро объявится. Рик: - Ты уверена? Марго: - Конечно, я сама тоже буду спать. Рик: - Напиши мне, как она придет, ладно? И утром созвонимся. . . #barbiefamily #dollfamily #barbiestyle #barbielife #1000hobby #instadoll #dollstagram #barbiegram #barbielover #dollphotogallery #bestbarbiephoto #barbiephotogallery #barbiecollector #dollcollector #dollstory #caroldollhouse

68 0
7 hours ago

That hot body tho w @skinny.dollz 👙 Takkan tengok nangis je Barbie badan hot meletop camni pinggang 19 inchi mampu ke zis ? Perut BUNCIT NO MORE with @skinny.dollz Yyyyyyyyyaaaaaaaaaasssssszzzz #BarbieLife #SkinnyDollz #JusKurusBarbie

60 3
8 hours ago

Kulit satu badan lagi putih dari salju ! Barbie bukan saja pakai 1 jar scrubdistrict every month tau kesayangans barbie pakai 5 tau jar every month sbb barbie sental satu badan lumur setiap pagi & setiap malam 💯 Dasyat zisss patutla putih melepak ! Nak cantik wajib rajin okay kesayangans ! Hari2 kita sental sental satu badan kejar kulit korea putih melepak mcm Barbie Yaaaaaaaaassssss #BarbieLife . . LOKASI COD:-. KELANTAN : Kota Bharu/Pengkalan Chepa/Padang Tembak/Tanjong Mas/Pasir Hor/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/Tunjong/Tumpat/Wakaf Bharu/Pasir Pekan/Tendong/Pasir Mas/Tanah Merah/Rantau Panjang . . Postage : 📦SM RM 8 |SS RM 12 Seluruh Semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak . . . Berminat nak dapatkan #scrubdistrict viral 2019? . . Dapatkan 2 jar #scrubdistrict sekarang, #freegift menanti anda!!! . . Contact Sis Noor SEKARANG ! . Whatsapp 📱013.706.9901 . NAK LAGI CEPAT ? KLIK link bio diprofile utk direct ke Whatsapp Sis Noor. . Berminat join #Dropship / #Agen di alu alukan. 💰💰💰 . . #sayajual #scrubdistrict #scrubdistrictwhiteningfacialscrub #whiteningfacialscrub #scrubdistrictfeedback #scrubmuka #scrubbadan #scrubdistrictangels #kulitkusam #skincare #parutpudar #jeragatpudar #produkkecantikan #scrubdistrictkelantan #scrubdistrictkotabharu #fattzura #keknis #codpasirmas #codkubangkerian #codkotabharu #codpengkalanchepa #codrantaupanjang #codtumpat #terapiinstagram #bazaarpaknil

8 2
8 hours ago

Barbie LOVVEEEEE SANGAT scrubdistrict PAPERBAG LIMITED EDITION NI OKAY TIFFANY COLOR LAGI CRYYY 😭😭😭😭😍😍😍😍 Cantik sangat please ! And of course kulit cantik flawlesss bagaikan puteri kayangan haruslah pakai scrubdistrict 5 jar satu bulan okay WAJIB ! #BarbieLife . . To order please Whatsapp 013-6744760 😘 . . Ready Stock! RM65 only!! . . COD CHARGE RM 6 COD KLANG VALLEY/KL on the spot insyaallah ! 😘❤ Boleh COD ke rumah,pejabat,sekolah,mall,hospital etc.🏠🏦🏥🏨🏫 📍Ukay perdana 📍Ukay Bestari 📍Bukit Antarabangsa 📍Taman Melawati 📍Ulu Kelang 📍Kemensah 📍Datuk Keramat 📍Sri Ukay 📍Setiawangsa 📍Wangsa maju 📍Taman Melati 📍Setapak 📍Sri Rampai 📍Selayang 📍Gombak 📍Batu Caves 📍Sentul 📍Cheras 📍Bangsar 📍Kota Damansara 📍Jalan Ampang 📍Jalan Loke Yew 📍Ampang Jaya 📍Taman TAR 📍Ampang point 📍Kuala Lumpur(KLCC,Pavillion,Bkt.Bintang etc.) Dan banyak lagi di area klang valley/KL #Scrubdistrictkl #Scrubdistrictampang #ScrubdistrictCOD #Scrubdistrict #ampang #ukayperdana #klangvalley #klcc #keramat #tamanmelawati #gombak #wangsamaju #scrubdistrictsentul #scrubdistrictsetiawangsa

5 2
9 hours ago

Как я раньше содрогалась от вида открытых коленных и локтевых шарниров😆 И как мне теперь фиолетово)) Как не показать такие аппетитные ляжки... #barbiephotography #bestbarbiephoto #barbie #barbiecollector #barbieclothes #dollclothes #handmadefordoll #instabarbie #dollstagram #barbiegram #barbielook #barbielover #fashionistasbarbie #madetomovebarbie #mtmbarbie #barbiedoll #dollphotography #barbiegallery #barbielife #barbielover #lovebarbie #barbiefun #barbiefashionista #одеждадлябарби #кукольнаяодежда #барбийога #шьемдлябарби #myfroggystufffanpics #myfroggystuff #barbiecurvy #curvybarbie

47 1
9 hours ago

Kulit satu badan lagi putih dari salju ! Barbie bukan saja pakai 1 jar @scrubdistrict every month tau kesayangans barbie pakai 5 tau jar every month sbb barbie sental satu badan lumur setiap pagi & setiap malam 💯 Dasyat zisss patutla putih melepak ! Nak cantik wajib rajin okay kesayangans ! Hari2 kita sental sental satu badan kejar kulit korea putih melepak mcm Barbie Yaaaaaaaaassssss #BarbieLife . 💝 Ready Stock 💝 COD : batucaves | gombak | danau kota | kepong | kampung batu muda | taman koperasi polis | sentul | jln ipoh | wgsa walk | sunway putra | Uia | publika | pavilion | kg batu | ttwgsa | jusco Au2 | ampang | dutamas | bukit bintang | KLCC | TTDi | KL sentral | putrajaya | CHERAS | Q bistro cheras | . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💕WHATAPP : 010-4359288 . 💕SCRUB JAR : RM65 SM | RM68 SS 💕use 2 month . POSTAGE EVERYDAY ✅ . ‼AGENT & DROPSHIP WANTED ‼ . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 1
9 hours ago

Our @scrubdistrict Love affair ♥️ Fair Flawless Fabulous #BarbieLife . 💝 Ready Stock 💝 COD : batucaves | gombak | danau kota | kepong | kampung batu muda | taman koperasi polis | sentul | jln ipoh | wgsa walk | sunway putra | Uia | publika | pavilion | kg batu | ttwgsa | jusco Au2 | ampang | dutamas | bukit bintang | KLCC | TTDi | KL sentral | putrajaya | CHERAS | Q bistro cheras | . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💕WHATAPP : 010-4359288 . 💕SCRUB JAR : RM65 SM | RM68 SS 💕use 2 month . POSTAGE EVERYDAY ✅ . ‼AGENT & DROPSHIP WANTED ‼ . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 1
9 hours ago

#ScrubDistrictFeedback More feedbacks babe, on our magical scrub❤️ REAL District Babes ❤️ REAL RESULTS 💯 Contact agents to order - list agents in @scrubdistrictangels ❤️ SCRUB MAGIC VIRAL num 1 in instagram 💯 #ScrubDistrict . . . 💝 Ready Stock 💝 COD : batucaves | gombak | danau kota | kepong | kampung batu muda | taman koperasi polis | sentul | jln ipoh | wgsa walk | sunway putra | Uia | publika | pavilion | kg batu | ttwgsa | jusco Au2 | ampang | dutamas | bukit bintang | KLCC | TTDi | KL sentral | putrajaya | CHERAS | Q bistro cheras | . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💕WHATAPP : 010-4359288 . 💕SCRUB JAR : RM65 SM | RM68 SS 💕use 2 month . POSTAGE EVERYDAY ✅ . ‼AGENT & DROPSHIP WANTED ‼ . . . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

2 1
9 hours ago

OUR @scrubdistrict TIFFANY LOVE STORY PAPERBAG IS FINALLLYYY HEREEEE GIRLS 💙💙👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 excited ke tidak tuuuu??? OMG GIRLS LIMITED EDITION YAAA!! Kalau habis paperbag ni Barbie tak tau korang nangis gigit jari ya? GRAB YOUR LATEST @scrubdistrict PAPERBAG FOR FREEEE with every purchase of 2 @scrubdistrict Jarsss only girls ! No restock paperbag habis terus habis okay jangan nangis nnt bila habis tak sempat graaaaab 😭😭😭 #BarbieLife . 💝 Ready Stock 💝 COD : batucaves | gombak | danau kota | kepong | kampung batu muda | taman koperasi polis | sentul | jln ipoh | wgsa walk | sunway putra | Uia | publika | pavilion | kg batu | ttwgsa | jusco Au2 | ampang | dutamas | bukit bintang | KLCC | TTDi | KL sentral | putrajaya | CHERAS | Q bistro cheras | . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💕WHATAPP : 010-4359288 . 💕SCRUB JAR : RM65 SM | RM68 SS 💕use 2 month . POSTAGE EVERYDAY ✅ . ‼AGENT & DROPSHIP WANTED ‼ . . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

3 1
9 hours ago

Barbie LOVVEEEEE SANGAT @scrubdistrict PAPERBAG LIMITED EDITION NI OKAY TIFFANY COLOR LAGI CRYYY 😭😭😭😭😍😍😍😍 Cantik sangat please ! And of course kulit cantik flawlesss bagaikan puteri kayangan haruslah pakai @scrubdistrict 5 jar satu bulan okay WAJIB ! #BarbieLife . 💝 Ready Stock 💝 COD : batucaves | gombak | danau kota | kepong | kampung batu muda | taman koperasi polis | sentul | jln ipoh | wgsa walk | sunway putra | Uia | publika | pavilion | kg batu | ttwgsa | jusco Au2 | ampang | dutamas | bukit bintang | KLCC | TTDi | KL sentral | putrajaya | CHERAS | Q bistro cheras | . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💕WHATAPP : 010-4359288 . 💕SCRUB JAR : RM65 SM | RM68 SS 💕use 2 month . POSTAGE EVERYDAY ✅ . ‼AGENT & DROPSHIP WANTED ‼ . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

4 1
9 hours ago

@scrubdistrict The one & only FORMULA MAGIC confirm dapat muka FLAWLESS macam KOREAN GIRLS ! GLASS SKIN spotless ! Hanya dengan satu solution @scrubdistrict Merawat celah kangkang hitam . jerawat belakang badan & KETIAK HITAM! Kulit satu badan dari muka ke kaki flawlessss tanpa kudis2 kaki jerawat muka bagai & PUTIH DARI DINDING! HANYA dengan Scrub magic viral @scrubdistrict . 💝 Ready Stock 💝 COD : batucaves | gombak | danau kota | kepong | kampung batu muda | taman koperasi polis | sentul | jln ipoh | wgsa walk | sunway putra | Uia | publika | pavilion | kg batu | ttwgsa | jusco Au2 | ampang | dutamas | bukit bintang | KLCC | TTDi | KL sentral | putrajaya | CHERAS | Q bistro cheras | . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💕WHATAPP : 010-4359288 . 💕SCRUB JAR : RM65 SM | RM68 SS 💕use 2 month . POSTAGE EVERYDAY ✅ . ‼AGENT & DROPSHIP WANTED ‼ . #scrubdistrict #scrubmalaysiamurah #scrubmurah #scrubjerawat #scrubputih #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #scrubpemutih #makeupmurah #fazulkafli #barbielife #scrubflawless

2 1
10 hours ago

#barbie #barbiedolls #barbiestyle #barbiegirl #fashiondoll #barbiefashion #barbieloveselvis #barbielife #instagrambarbie #barbiedollphoto #barbieonlocation #dollinstagramm #dollhouse #barbieoutfit #barbieoutfits #dollcollection #dollcollector #барби #барбифото #барбимода #барбистиль #кукольныефото #кукольныебудни #красивыефото

28 1
10 hours ago

Our @scrubdistrict Love affair ♥️ Fair Flawless Fabulous #BarbieLife

0 0
10 hours ago

Barbie LOVVEEEEE SANGAT scrub district PAPERBAG LIMITED EDITION NI OKAY TIFFANY COLOR LAGI CRYYY 😭😭😭😭😍😍😍😍 Cantik sangat please ! And of course kulit cantik flawlesss bagaikan puteri kayangan haruslah pakai scrub district 5 jar satu bulan okay WAJIB ! #BarbieLife . Dm or wassup 011-19217111 . #jerawat #jeragat #scrubdistrictpetalingjaya #skincaremalaysia #scrubdistrictdamansara #scrubdistrictbangsar #scrubdistrictttdi #scrubdistrickelanajaya #scrubdistrictpandanjaya #jeragathilang #scrubmurah #scrubbadan  #scrubmuka #kulitkusam #jerawatpasir #skincarejerawat #skincaremurah #jerawatbadan #kulitberminyak #parutjerawat #skincareterbaik #scrubmalaysia

9 0
10 hours ago

Barbie LOVVEEEEE SANGAT @scrubdistrict PAPERBAG LIMITED EDITION NI OKAY TIFFANY COLOR LAGI CRYYY 😭😭😭😭😍😍😍😍 Cantik sangat please ! And of course kulit cantik flawlesss bagaikan puteri kayangan haruslah pakai @scrubdistrict 5 jar satu bulan okay WAJIB ! #BarbieLife

59 16
10 hours ago

Pääsiäisen viimeistä päivää vietetään ❤️ #easter #mattelbarbie #instabarbie #barbielife #barbiephoto #hybridibarbie #madetomovebarbie

13 3
10 hours ago

Our scrubdistrict Love affair ♥️ Fair Flawless Fabulous #BarbieLife

1 0
11 hours ago

TOP TO TOE mesti nak flawless mesti nak putih melepak2 tau! BUKAN MUKA JE SISS ketiak celah kangkang pun nak flawless putih wow . SETIAP HARI sental sental sental okay Dolls dengan Scrub Magic Viral num 1 di Malaysia @scrubdistrict YAAASSS ! Barulah ketiak putih dari dinding 🔥 #BarbieLife . . Start exfoliating to achieve your dream healthy and glowing skin. Why wait? Scrub district will help you 😘 . . For more enquiries boleh whatsapp 📲013-4273889 boleh click link whatsapp di bio 🍭 . . COD AREA : . - SELURUH BANDAR KUANTAN - COD CHARGES RM5 . . . #scrubmuka #scrubbadan #scrubbibir #scrubmukaorganik #scrubmurahmalaysia #scruborganik #scrubpembersih #scrubpencerahkulit #scrubpenanggaldaki #scrubcantik #scrubjeragat #scrubjerawat #scrubgaram #scrubdistrictstokis #scrubdistrictpahang #scrubdistrictkuantan #scrubdistrictfeedback #codkuantan #codbandarkuantan #produkluluskkm #scrubputih #scrubberkesan

3 0
11 hours ago

Here is what I got this year for my annual Barbie Easter gifts. I love the Mermaid theme they went with this year! 😍 I had so much chocolate yesterday so I haven’t gotten to these yet, but no worries, they will be gone by tonight. 😜 hopefully you all had a nice Easter. 💓 ~ S #heisrisen #barbie #barbiegirl #barbiefan #barbielover #barbielife #barbieworld #barbielove #barbiefandom #barbiedreamtopia #youcanbeanything #easter

21 0
5 days ago

This outfit got me shook😂 • • • #cool #barbielife #barbiestyle #lifeofme #lifeofella #life #live #ella #e #instacool #instagirl #instagram #instalife #what #lol #🤓 #🤠

21 1