Kdoll

83 Posts

Kdoll Photos on Instagram

6 hours ago

안녕 #kdoll #bjd #bjdphoto #dollstagram #구관인형 #bjdstagram

2 0
8 hours ago

#kdoll #bjd #bjdphoto #구관인형

1 0
12 hours ago

🌸Kdoll Magical Serum🌸 . RM30 exclude pos (Rm7sm) RM35 axclude pos (Rm11ss) . FUNGSI💕 🌸melembap kulit wajah. 🌸menghilangkan parut. 🌸menghilangkan jeragat. 🌸merawat & menghapuskan jerawat. 🌸anti penuaan. . PROMOSI > Beli dengan set skincare hanya Rm90 shj❤ . #kdoll #selamat #cantikberseri #sayajual #halal #asyallie #naturalproduct #naturalproduk

3 0
13 hours ago

이구역 하네스 처돌이 #구관 #구체관절인형 #구관인형 #구관스타그램 #bjddoll #bjd #인형 #kdoll #bjdphoto #bjdstagram #balljointdoll #bjddolls #인덱스 #킹프리 #kingofprism

16 0
16 hours ago

MAKIN CERAH LICIN FLAWLESS HASIL SETIA GUNA KDOLL😍 . . ✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll skincare💋 . 🌸 Kdoll skincare merawat: . 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #kdollbigbangpotioncollagen

3 0
1 day ago

💜KDOLL BIG BANG POTION💜 . Alhamdulillah💓Terharu sebab tak putus2 customer order KDOLL😍thanks dear shopping di @kdollbeautynurul 😘 . . 🍬KDOLL POTION🍬 Makan ni putih dari kepala sampai kekaki! 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . . 📲📲📲Pm/Dm/Wasap (klik je link wasap di bio) kaknurul 0145144757❤️❤️❤️ . . #kdoll #asyalliee #instafamousmalaysia #kdollbeauty #kdolloriginal #kdollmurah #kdollstudent #kdollskincare #kdollcandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy #syimaeima #bigbangpotioncollagen #feedbackkdoll #loveliee #produkputih #kosmetik #skincare #bigbangpotion #aurainsta #testimonikdoll #kdollbigbangpotion #skincare #kdollbigbangpotioncollagen #kdollpotion

4 0
1 day ago

. 오스카 리얼 안구 16mm 네로우. 인첸티드 워터오팔 안구 18mm 정사이즈. 엄.. 역시 어느쪽이든 네로우로..!! . . #BJD #KDoll #KeiKeiBlack #케이돌 #케이케이블랙 #케케블 #OscarDollEyes #워터오팔 #인덕 #이시스

23 1
1 day ago

Qué precioso😍 #Suga #SugaDoll #KDoll #Uniform

14 0
1 day ago

haa tengok mua femes rougefyfy tunjuk cara pakai drop foundation & spray muteh😍😍 Dapat free gift beauty blender gebu lembut tu lagi tau!😘 . . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #foundationmuteh #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #kdollbigbangpotioncollagen #spraymutehviral

5 0
1 day ago

Bestnya makin lama pakai Kdolly makin putih!!! Sebab dia ada vitamin c dan menyerap ke dalam kulit, siapa nak putih before raya, jom gunakan Kdolly Whitening Spray, confirm korang jatuh cinta 🥰 Siapa nak putih flawless macam ni? Boleh guna dekat muka tauu terus jadi putih macam ni, paling best dia serap dalam kulit so kulit akan makin cerah dan glowing 🌸 KDOLLY WHITENING SPRAY Hi assalamualaikum semua 🎀 siapa dekat sini nak putih? Dengan penggunaan #kdollywhiteningspray terus putih dengan 5 saat sahaja!!! 😱😱 Kdolly Whitening Sunscreen Spray ☀️ 🌸 KKM approved 🌸 Kesan pencerahan seawal seminggu penggunaan. 🌸 Memutihkan kulit dengan serta merta. 🌸 Mengandungi vitamin C dan E yang menyerap ke dalam kulit. 🌸 Sangat senang untuk dipakai dan wangi. 🌸 Mengandungi spf 50, sesuai untuk aktiviti luar seperti hiking, jogging sambil melindungi kulit dia akan memutihkan wajah, jadi tak perlu risau jika terkena panas, sebab dah ada spf 50. 🌸 Kalis air 💦 mandi pantai, berpeluh takkan hilang!! Sebab waterproof, kalau nak hilangkan boleh guna sabun masa mandi dan sental guna sabun. 🌸 Tahan 2 sehingga 3 bulan. 🌸 Boleh digunakan di muka sebagai makeup base, tak payah pakai foundation dan bedak pun dah nampak putih natural!! 🌸 Muka lagi putih dari tangan? Tak perlu risau dengan adanya #kdollywhiteningspray terus putihh fuhh 😱 🌸 Boleh digunakan satu badan sehingga kaki. #kdollywhiteningsprayfeedback #kdolly #kdollywhiteningspray #whiteningspray #whiteningspraymalaysia #spraypemutih #bazaarpaknil #sayajual #spraypemutihmurah #losyenputih #ubatputih #kdoll #neelofa #produkpemutih #sunblockspray #spraysunblock #sunblockspraymalaysia #injectionputih #sprayputih #dropshipneeded #agentneeded #sprayputihmalaysia #sprayputihmurah #sunblockmurah #instantwhitening #putihkorea

3 0
1 day ago

Bestnya makin lama pakai Kdolly makin putih!!! Sebab dia ada vitamin c dan menyerap ke dalam kulit, siapa nak putih before raya, jom gunakan Kdolly Whitening Spray, confirm korang jatuh cinta 🥰 Siapa nak putih flawless macam ni? Boleh guna dekat muka tauu terus jadi putih macam ni, paling best dia serap dalam kulit so kulit akan makin cerah dan glowing 🌸 KDOLLY WHITENING SPRAY Hi assalamualaikum semua 🎀 siapa dekat sini nak putih? Dengan penggunaan #kdollywhiteningspray terus putih dengan 5 saat sahaja!!! 😱😱 Kdolly Whitening Sunscreen Spray ☀️ 🌸 KKM approved 🌸 Kesan pencerahan seawal seminggu penggunaan. 🌸 Memutihkan kulit dengan serta merta. 🌸 Mengandungi vitamin C dan E yang menyerap ke dalam kulit. 🌸 Sangat senang untuk dipakai dan wangi. 🌸 Mengandungi spf 50, sesuai untuk aktiviti luar seperti hiking, jogging sambil melindungi kulit dia akan memutihkan wajah, jadi tak perlu risau jika terkena panas, sebab dah ada spf 50. 🌸 Kalis air 💦 mandi pantai, berpeluh takkan hilang!! Sebab waterproof, kalau nak hilangkan boleh guna sabun masa mandi dan sental guna sabun. 🌸 Tahan 2 sehingga 3 bulan. 🌸 Boleh digunakan di muka sebagai makeup base, tak payah pakai foundation dan bedak pun dah nampak putih natural!! 🌸 Muka lagi putih dari tangan? Tak perlu risau dengan adanya #kdollywhiteningspray terus putihh fuhh 😱 🌸 Boleh digunakan satu badan sehingga kaki. #kdollywhiteningsprayfeedback #kdolly #kdollywhiteningspray #whiteningspray #whiteningspraymalaysia #spraypemutih #bazaarpaknil #sayajual #spraypemutihmurah #losyenputih #ubatputih #kdoll #neelofa #produkpemutih #sunblockspray #spraysunblock #sunblockspraymalaysia #injectionputih #sprayputih #dropshipneeded #agentneeded #sprayputihmalaysia #sprayputihmurah #sunblockmurah #instantwhitening #putihkorea

10 0
1 day ago

PO Bom Rene doll Stock Sale Red Velvet Irene by bbodon9 🌺 🌸 1 set: 20cm doll + dust bag + headband = IDR 445.000 🌸 Sudah termasuk ems pajak Close PO: sampai out of stock (tiap bulan akan kita Close PO per tanggal 20 sampai barang habis) 🌸 #irene #redvelvet #irenedoll #redvelvetdoll #reveluv #kdoll #kpopdoll

17 0
1 day ago

PO Kookvely doll Velyz doll series BTS Jungkook by kookvely0613 🐰 🌸 1 set: 15cm doll + check pajamas set + rabbit eye patch = IDR 400.000 🌸 Sudah termasuk ems pajak Close PO: 10 Juli 2019 🌸 #jungkook #jk #jeonjungkook #jungkookdoll #jkdoll #jeonjungkookdoll #bts #btsdoll #kdoll #kpopdoll

16 0
1 day ago

PO Little Poppettae doll BTS V by poppetdolls 🍓 🌸 1 set: 15cm doll + 1 outfit = IDR 345.000 🌸 Belum termasuk ems pajak Deadline: 3 Juli 2019 🌸 #taehyung #taehyungdoll #v #vdoll #kimtaehyung #kimtaehyungdoll #bts #btsdoll #kpop #kpopdoll #kdoll

18 0
1 day ago

PO Blue MianMian doll BTS V by heartae1995 💙 🌸 1 set: 20cm doll only + gift (birth card) = IDR 255.000 🌸 Belum termasuk ems pajak Close PO: 28 Juni 2019 🌸 #taehyung #v #kimtaehyung #taehyungdoll #vdoll #kimtaehyungdoll #bts #btsdoll #kdoll #kpopdoll

23 0
1 day ago

PO Milk Gray Chim doll BTS Jimin by v1230min1013 🍭 🌸 1 set: 20cm doll only + gifts (pvc bag, paper cheering kit for doll) = IDR 235.000 🌸 Belum termasuk ems pajak Close PO: 28 Juni 2019 🌸 #jimin #parkjimin #jimindoll #parkjimindoll #bts #btsdoll #kdoll #kopdoll

10 0
2 days ago

Hey Dolls! The entire site will be 20% off today 💕 Use the code “Funday” at checkout. Xoxo - K Doll www.klosetdollkouture.com @klosetdoll_kouture #klosetdoll #kdoll #suchadollalways #shopkdk #adollskloset #tallyboutique #tallahasseeboutique #daytonaboutique #KDK #miamiboutique #southbeachboutique #houstonboutique #atlantaboutique #atlboutique #onlineclothingstore #womensboutique #onlineshopping #fashionkiller #fashionfreak

7 0
2 days ago

MAKIN CERAH LICIN FLAWLESS HASIL SETIA GUNA KDOLL😍 . . ✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll skincare💋 . 🌸 Kdoll skincare merawat: . 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #kdollbigbangpotioncollagen

4 0
2 days ago

📣*Kdoll Beauty Magical Serum*📣 . Serum kdoll akan memutih,melembap, menghilangkan parut, mhilangkan jeragat dan jerawat!😘😘😘 Pakai sebelum mekap pun boleh tau barula mekap letop & tahan lama😘 . . Cepat jangan ketinggalan tuk cantik💖💖💖💖 Dm/wasap kaknurul tuk produk terbaik dari ladang ni😘 0145144757 📲📲📲 . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #serumkdoll #serum #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #kdollkualalumpur #serumputihkulit #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #bigbangpotion

3 0
2 days ago

#케이케이블랙 #keikeiblack #kdoll #bjddoll #balljointeddoll #bjdphoto #dollstargram #구체관절인형 #球體関節人形

48 0
3 days ago

New🌟 . . . #kdoll #keikei #keikeiblack #케케블 #bjd #бжд

7 0
3 days ago

✨✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll candy💋 . 🍬KDOLL BEAUTY CANDY🍬 1) 60 biji candy di dalam 2) Tahan untuk 2 bulan . 🍬Kdoll Candy🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #topimerah #kdollbigbangpotioncollagen

5 0
3 days ago

ʙʟᴜᴇ sᴋʏ❤ #bjd #bjdphoto #구관인형 #kdoll #dollstagram

7 0
4 days ago

🍓🆂🅾🅽🅶🅷🅰🍓 ʜᴇᴀᴅ - ᴋᴋ ʙʟᴀᴄᴋ ᴠᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ #bjd #dollstagram #kdoll #bjdphoto

8 0
4 days ago

k-doll Keikei #bjd #kdoll

18 0
4 days ago

NAK PUTIH FLAWLESS SATU BADAN??? BEZA SAKAN DARIPADA DULU😍😍😍 Senangnya nak putih lahaii..kemam2 jerr👍 . 🌸Feedback customer big bang potion kdoll🌸 Dijamin Berkesan! Jom putih dari kepala sampai kekaki!😍 . . 🌹KDOLL BiG BANG POTION COLLAGEN🌹😍 Extra 30X lebih GLUTA, Alpha Arbuntine, Kolagen & Vit C😍😱😱 . . 🍬KDOLL BEAUTY BIG BANG POTION🍬 1) 90g serbuk candy di dalam 2) Sudu disediakan 3) Tahan untuk 45 hari-3 bulan . . 🍬Khasiat🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ . . 🎀MASIH BLANGSUNG PROMOSI KDOLL🎀 ✨FREE POSTAGE✨ . . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details📲📲📲 DM/Whatsapp(klik je link wasap di bio) @syma_beautycare . #kdoll #kdollbeautycandy #kdolloriginal #kdollmurah #kdollbigbangpotioncollagen

7 0
4 days ago

NAK PUTIH FLAWLESS SATU BADAN???😍😍😍 Dijamin Berkesan! Jom putih dari kepala sampai kekaki!😍 . . BiG BANG POTION COLLAGEN🌹😍 Extra 30X lebih GLUTA, Alpha Arbuntine, Kolagen & Vit C😍😱😱 . 1) 90g serbuk di dalam 2) Sudu disediakan 3) Tahan untuk 45 hari-3 bulan . . 🍬Khasiat🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤✨FREE POSTAGE✨ . . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details📲📲📲 DM/Whatsapp (klik je link wasap di bio) @syma_beautycare . #bigbangpotion #kdoll #kdolloriginal #kfollmurah #kdollbeautycandy

6 0
4 days ago

NAK PUTIH FLAWLESS SATU BADAN??? BEZA SAKAN DARIPADA DULU😍😍😍 Senangnya nak putih lahaii..kemam2 jerr👍 . 🌸Feedback customer big bang potion kdoll🌸 Dijamin Berkesan! Jom putih dari kepala sampai kekaki!😍 . . 🌹KDOLL BiG BANG POTION COLLAGEN🌹😍 Extra 30X lebih GLUTA, Alpha Arbuntine, Kolagen & Vit C😍😱😱 . . 🍬KDOLL BEAUTY BIG BANG POTION🍬 1) 90g serbuk candy di dalam 2) Sudu disediakan 3) Tahan untuk 45 hari-3 bulan . . 🍬Khasiat🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ . . 🎀MASIH BLANGSUNG PROMOSI KDOLL🎀 ✨FREE POSTAGE✨ . . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details📲📲📲 DM/Whatsapp(klik je link wasap di bio) @syma_beautycare . #kdoll #kdolloriginal #kdollmurah #kdollbeautycandy #kdollbigbangpotioncollagen

8 0
4 days ago

✨✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll candy💋 . 🍬KDOLL BEAUTY CANDY🍬 1) 60 biji candy di dalam 2) Tahan untuk 2 bulan . 🍬Kdoll Candy🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) @syma_beautycare . . #kdoll #kdolloriginal #kfollmurah #kdollbeautycandy #kdollbigbangpotioncollagen

5 0
4 days ago

🍬Kdoll Candy🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 📣PROMOSI FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) @syma_beautycare . . #kdoll #kdolloriginal #kdollmurah #kdollbigbangpotioncollagen #kdollbeautycandy

2 0
4 days ago

✨✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll candy💋 . 🍬KDOLL BEAUTY CANDY🍬 1) 60 biji candy di dalam 2) Tahan untuk 2 bulan . 🍬Kdoll Candy🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) @syma_beautycare . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdolloriginal #kdollbeautycandy #kdollbigbangpotioncollagen

7 0
4 days ago

MAKIN CERAH LICIN FLAWLESS HASIL SETIA GUNA KDOLL😍 . . ✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll skincare💋 . 🌸 Kdoll skincare merawat: . 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #kdollbigbangpotioncollagen

4 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

2 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

2 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

3 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

2 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang macam dalam gambar ni FULL SET ye. (Ada daycream, nightcream, serum, sabun & toner 60ml) RM100 SAHAJA FREE POS AFTER PROMOSI ❤️ - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

3 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

3 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

3 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

3 0
4 days ago

SKINCARE BEE VENOM SYMABEAUTY (NEWLOOK) 🌸 - Skincare yg diformulasi daripada bahan2 natural, bebas bahan kimia yg berbahaya , lulus kkm & tambahan ekstrak propolis madu lebah asli 💯✔️ - Boleh mengatasi masalah2 kulit wajah seperti; ❤️ Berjerawat ❤️ Berparut jerawat ❤️ Kulit gelap ❤️ Berjeragat ❤️ Kulit kusam ❤️ Kulit berpigmentasi Dan macam2 lagi ‼️ - Yang mcm dalam gambar ni set 3in1 tau! Ada daycream, nightcream & sabun ❤️ SERENDAH RM66 SAHAJA FREE POS ! - Jom pm 01125231565 jika berminat, atau tekan link di bio 💯 - #kdollbeautyoriginal #kdollbeautyserum #kdollbeautypromotions #kdollbeautyskincare #kdollbeauty #kdoll #symabeautyoriginal #symabeauty #symawhitecoffee #symagreencoffee #symaskin #collasycrystal #agentkdollhq #directhq #likersforlikes #likersforlikers #liking #likingback #likeback #likers #l4l #honeybeeskincare

3 0
6 days ago

✨✨Alhamdulillah feedback pengguna kdoll candy💋 . 🍬KDOLL BEAUTY CANDY🍬 1) 60 biji candy di dalam 2) Tahan untuk 2 bulan . 🍬Kdoll Candy🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . 📣PROMOSI + FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdolloriginalmurah #kdollmurah #kdollori #kdollpotion #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #kdollbigbangpotion #topimerah #kdollbigbangpotioncollagen

6 0
6 days ago

PO Baby Yohan doll ProduceX101 Kim Yohan by babyyohandoll 💕 🌸 1 set: 20cm doll + reebok set + rabbit panty = IDR 460.000 🌸 Extra closet: Produce uniform = IDR 255.000 Name tag = IDR 90.000 Boss costume = IDR 285.000 Class costume = IDR 215.000 Visual center = IDR 240.000 Glasses = IDR 115.000 Taekwondo robe = IDR 210.000 🌸 Sudah termasuk EMS/TAX Close PO: 4 Juli 2019 🌸 #produce101 #produce101doll #kdoll #yohan #yohandoll

14 0
6 days ago

PO Cocoaong & Bangong doll 2nd batch Ong Seongwoo by cocoaong 🍫 🌸 Cocoaong (brown hair) /bangong (black hair): 20cm doll only = IDR 340.000 🌸 Extra clothes: Goodnight set = IDR 275.000 Hipster set = IDR 275.000 Bisa dibeli terpisah tanpa doll. Can be purchased separately. 🌸 Sudah termasuk EMS/TAX Close PO: 24 Juni 2019 🌸 #ong #ongseongwoo #ongseongwoodoll #wannaone #wannaonedoll #kdoll #kpopdoll

28 0
6 days ago

NAK PUTIH FLAWLESS SATU BADAN??? BEZA SAKAN DARIPADA DULU😍😍😍 Senangnya nak putih lahaii..kemam2 jerr👍 . 🌸Feedback customer big bang potion kdoll🌸 Dijamin Berkesan! Jom putih dari kepala sampai kekaki!😍 . . 🌹KDOLL BiG BANG POTION COLLAGEN🌹😍 Extra 30X lebih GLUTA, Alpha Arbuntine, Kolagen & Vit C😍😱😱 . . 🍬KDOLL BEAUTY BIG BANG POTION🍬 1) 90g serbuk candy di dalam 2) Sudu disediakan 3) Tahan untuk 45 hari-3 bulan . . 🍬Khasiat🍬 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . 🍬Ramuan🍬 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ . . 🎀MASIH BLANGSUNG PROMOSI KDOLL @kdollbeautynurul 🎀 ✨FREE POSTAGE✨ . . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 DM/Whatsapp sis nurul(klik je link wasap di bio) ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdollpotion #kdollmurah #kdollori #aurainsta #kdollnegerisembilan #suplemenputih #0145144757 #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollkualalumpur #kdollperak #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollbigbangpotioncollagen #kdollsarawak #kdollkelantan #sobellalipmatte #kdollbigbangpotion #tiktok

9 0
6 days ago

💜KDOLL SKINCARE💜 . Alhamdulillah💓Terharu sebab tak putus2 customer order KDOLL😍thanks dear shopping di @kdollbeautynurul 😘 . . 🌸 Kdoll skincare merawat: . 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . 📲📲📲Pm/Dm/Wasap (klik je link wasap di bio) kaknurul 0145144757😘❤️ . . #kdoll #asyalliee #viral #kdollbeauty #kdolloriginal #kdollmurah #kdollstudent #kdollskincare #kdollcandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy #syimaeima #bigbangpotioncollagen #feedbackkdoll #loveliee #produkputih #kosmetik #skincare #bigbangpotion #aurainsta #testimonikdoll #kdollbigbangpotion #kdollpromosi #instafamous #kdollbigbangpotioncollagen #kdollpotion #paidreview

4 0